søndag den 30. marts 2014

Nå ja.. glemmer jo bloggen!

Intet er sket her i næsten 2 mdr må jeg med flov smag i munden konstatere.
Det er naturligvis ikke ensbetydende med at jeg ikke har produceret noget i 2 mdr, tværtimod, blot et udtryk for at jeg ikke har følt mig særligt inspireret og ikke har begivet mig ud i noget nyt. Et hav af tasker, opbevaringsposer, punge osv har set dagens lys, men intet spændende nok til at berige bloggen med et indlæg.

Det må der nu rådes bod på; Solen skinner og kreativiteten blomstrer endelig igen :)

Weekenden er brugt på at forsøge at tilpasse mønster på hættetrøje til min søde venindes skønne tvillinge-drenge.
Jeg er ikke specielt god til at følge et mønster. Jeg synes aldrig rigtigt at ideen virker i min egen form for logik, så at kaste sig ud i et mønster med mange dele er ALTID meget spændende. Lidt ligesom at samle et møbel fra Ikea: Gad vide hvor mange dele jeg har i overskud bagefter?
Jeg valgte at tage udgangspunkt i et mønster fra et blad jeg fik foræret af min mor. Mønstret virkede som ofte før - temmeligt ulogisk, og af en eller anden grund føles det ikke som om syvejledningen er skrevet på dansk; Jeg kan isoleret set godt se at alle ord er skrevet på mit modersmål, men sammenlagt er det som om der står en masse mellem linierne som jeg ikke kan læse.

Men efter flere opsprætninger og en del kreative ordsammensætninger fra min side - lykkes det alligevel at få et helt hæderligt forsøg på en hættetrøje sat sammen. Testmodellen blev til pige, idet jeg sjovt nok har mest "pige-stof" til at ligge på hylderne.Da denne var lykkes - satte jeg mig for at forsøge med at omdanne mønstret til den ønskede model til venindens skønne unger, her var ønsket ikke med hætte, men med stor krave, idet hætte er noget besværligt at operere med når overtøjet skal på.

Omend der endnu er plads til et par justeringer er resultatet dog ikke helt tosset - hvis jeg nu selv skal sige det :)

 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar